Har inte skrivit på ett tag nu. Har inte haft ork eller tid till det… I onsdags trillade Johannes ihopa i köket och sa att det gör ont och vad gör ont? Jo halsen. Mikael fick gå till Novaklinken och Johannes domen HALSFLUSS :(. Så han fick medicin utskriven plus kruppmedicin pga att han får lätt kruppanfall när han är förkyld/sjuk. Han var pigg o så ons,tors o början på fredag men sen föll allt. Han började snorra,hosta, och fick feber… Tyckte det var konstigt att blev sämre men i morse vaknade han feberfri och bad om en tallrik yoghurt så nu hoppas jag att han är på bättringsväg så han är frisk till julafton.
Johannes har ätit så uselt så han har säkert gått ner ännu mer i vikt. Han har gått ner 2,5 kg på mindre än 6 månader innan:(

Mikael jobbar idag också,han har jobbat helg men sista dagen idag sen är han ledig imorgon precis som jag så då ska vi ta in julgranen :). Där var en kille och tittade på renualten igår så skulle de höra av sig om de ville ha bilen. Dom tyckte bilen var jätte fint både utvändigt och invändigt trots att bilen är 9 år gammal… Håller alla tummar att dom ringer o säger att dom vill ha bilen så vi får den såld.

Just nu ligger Johannes i våran säng och ser Pettson och Findus på Svt B. Han älskar dom filmerna, igår såg han den med tomtemaskinen och idag är det glömligheten.

Idag är det 4:de advent. O bara 6 dagar kvar till julafton!! Vart har tiden tagit vägen??

Nej nu ska jag göra något annat.

Ha en bra 4:de advent.