Tänk att idag har det gått från november till december. Johannes var jätte glad för idag fick han ju öppna första luckan på adventskalender och det är ju även adventskalender på tv ikväll ju :). Men tydligen har de redan sett dagens avsnitt på dagis så jag får väl se den själv ikväll hehe :).

I morse var det tidigt upp och iväg, usch kände inte alls för det men men vad gör man inte för skolan? Dagens föreläsning var typ en kopia från gårdagen så den gav INGET. När det typ var en timme kvar av lektionen så avveck jag o matilda o satt oss i bibblan och skrev färdigt ett annat arbete till våran andra kurs så den kommer bort o vi sa åt läraren att vi var tvungen att göra den uppgiften då vi läser dubbla kurser, vet ni vad hon kasta ur sig??? Den kursen är inte viktigt,bättre att ni klarar denna kursen!! Alltså gå i pension tack… Vi har tenta på denna på tisdag, tentan i matte är inte förren i januari…. Hmmm hur prioterar man då??? JO den andra kursen, men nu är det klart :). Så nu kan vi fokusera oss på matten då….

Idag fyller våran fina Shandi 5 år gammal… Börjar bli riktigt stora damen nu, minns så när hon var bebis, vart har den tiden tagit vägen??

Regnet öser ner där ute :(, är så sjukt trött på regnet nu… Vill mycket hellre har lite minus och lagom med snö men nej bara regn regn o ännu mera regn….. Grymt tråkigt….

Ha en great evning